Megújult a Kreatív Hobby webáruháza!

2012-ben kezdtük el az együttműködést az ország egyik legnagyobb hobbi áruházával, A budapesti székhelyű Kreatív Hobby üzletei lassan már húsz éve látják el minőségi termékkel a kézművesség rajongóit.

Cégünk a kommunikációért, azon belül pedig az online marketingért felel. Megújítottuk a webáruházat, melynek során kialakítottunk egy ergonómikus felületet, ahol a vásárlók  könnyen megvásárolhatják az általuk kiválasztott termékeket a weben keresztül.A webes kereskedelem forgalmának növelése érdekében SEO felmérést és link építést végeztünk, aminek köszönhetően előkelő helyen szerepel az oldal a google keresőben a témához tartozó kulcsszavakat megadva.

Partnerünknek szakmai tanácsot adunk a médiavásárlásban, saját fejlesztésű eDM rendszerünkön keresztül heti rendszerességgel küldünk hírlevelet, felügyelve a technikai, a tartalmi, valamint a design részét.

A közösségi médiában is megjelentünk létrehozva a Kreatív Hobby Facebook oldalát, ahol tartalmi tanácsadást végzünk a technikai support mellett.