Idén újra megrendezésre kerül az Aranykönyv szavazás, cégünk közreműködésével. Az eddigi évekhez hasonlóan, most is az olvasói szavazatok döntenek majd arről, hogy mely könyvek voltak 2017 legjobbjai.
Aranykönyv 2018
Idén újra megrendezésre kerül az Aranykönyv szavazás, cégünk közreműködésével. Az eddigi évekhez hasonlóan, most is az olvasói szavazatok döntenek majd arről, hogy mely könyvek voltak 2017 legjobbjai.
Megújult a mindmegette.hu
Az első magyar receptgyűjtemény és gasztroportál új designt kapott: a legújabb trendeknek megfelelő, és mégis egyedi, praktikus, és funkcióiban is az egyszerű és letisztult vonalat erősítő weboldalt terveztünk.
Eb játékot fejlesztettünk a WestEnd City Centernek
2016 a foci Eb éve a WestEndben: mint minden évben, idén is a szurkolói terasszal várja vásárlóit Budapest egyik legnagyobb plázája.  Ennek apropóján idén egy kvízjátékkal is készültünk.
Global Union - Kyocera
A 100%-ban magyar tulajdonú Global-Union Kft. részére egy felhasználóbarát, tartalmilag és navigációt tekitve is könnyen kezelhető weboldalt készítettünk, az elképzeléseiket, és a praktikusságot szem előtt tartva.
Volt egyszer egy gyereknap
Tour De Grand Papa: A Cofidis, a Kyocera és a Nagypapa meséi összefogott, és egy kis bicikliseknek nélkülözhetetlen tudástár összeállításával alapozta meg a két kerék jövendőbeli szerelmeseinek hangulatát.
drivingcamp vezetéstechnikai tréning - élmény biztonságosan!
Dinamikus rántópad? Lejtős hajtűkanyar? Aquaplaning? Érdekel, hogyan viselkednél sofőrként szélsőséges körülmények között? A drivingcamp Hungary tanpályáján mindezt biztonságosan, képzett trénerrel próbálhatod ki.
Akció Nekem - Telekom
A Magyar Telekom Akció Nekem adatbázisának építése volt a feladatunk. Egy év alatt több, mint 100.000 fővel növeltük az adatbázist,az ügyfél által meghatározott célcsoportok alapján.
Megújult a Kreatív Hobby webáruháza!
2012-ben kezdtük el az együttműködést az ország egyik legnagyobb hobbi áruházával, A budapesti székhelyű Kreatív Hobby üzletei lassan már húsz éve látják el minőségi termékkel a kézművesség rajongóit.