Idén újra megrendezésre kerül az Aranykönyv szavazás, cégünk közreműködésével. Az eddigi évekhez hasonlóan, most is az olvasói szavazatok döntenek majd arről, hogy mely könyvek voltak 2017 legjobbjai. <br />
Aranykönyv 2018
Idén újra megrendezésre kerül az Aranykönyv szavazás, cégünk közreműködésével. Az eddigi évekhez hasonlóan, most is az olvasói szavazatok döntenek majd arről, hogy mely könyvek voltak 2017 legjobbjai. 
Megújult a mindmegette.hu
Az első magyar receptgyűjtemény és gasztroportál új designt kapott: a legújabb trendeknek megfelelő, és mégis egyedi, praktikus, és funkcióiban is az egyszerű és letisztult vonalat erősítő weboldalt terveztünk.
Eb játékot fejlesztettünk a WestEnd City Centernek
2016 a foci Eb éve a WestEndben: mint minden évben, idén is a szurkolói terasszal várja vásárlóit Budapest egyik legnagyobb plázája.  Ennek apropóján idén egy kvízjátékkal is készültünk.
Global Union - Kyocera
A 100%-ban magyar tulajdonú Global-Union Kft. részére egy felhasználóbarát, tartalmilag és navigációt tekitve is könnyen kezelhető weboldalt készítettünk, az elképzeléseiket, és a praktikusságot szem előtt tartva.
Volt egyszer egy gyereknap
Tour De Grand Papa: A Cofidis, a Kyocera és a Nagypapa meséi összefogott, és egy kis bicikliseknek nélkülözhetetlen tudástár összeállításával alapozta meg a két kerék jövendőbeli szerelmeseinek hangulatát.
drivingcamp vezetéstechnikai tréning - élmény biztonságosan!
Dinamikus rántópad? Lejtős hajtűkanyar? Aquaplaning? Érdekel, hogyan viselkednél sofőrként szélsőséges körülmények között? A drivingcamp Hungary tanpályáján mindezt biztonságosan, képzett trénerrel próbálhatod ki.
Akció Nekem - Telekom
A Magyar Telekom Akció Nekem adatbázisának építése volt a feladatunk. Egy év alatt több, mint 100.000 fővel növeltük az adatbázist,az ügyfél által meghatározott célcsoportok alapján.
Megújult a Kreatív Hobby webáruháza!
2012-ben kezdtük el az együttműködést az ország egyik legnagyobb hobbi áruházával, A budapesti székhelyű Kreatív Hobby üzletei lassan már húsz éve látják el minőségi termékkel a kézművesség rajongóit.