Idén újra megrendezésre került az Aranykönyv szavazás, cégünk közreműködésével. Az eddigi évekhez hasonlóan, most sem volt másként, az olvasói szavazatok döntöttek arről, hogy mely könyvek voltak 2015 legjobbjai. <br />
Idén újra megrendezésre került az Aranykönyv szavazás, cégünk közreműködésével. Az eddigi évekhez hasonlóan, most sem volt másként, az olvasói szavazatok döntöttek arről, hogy mely könyvek voltak 2015 legjobbjai. 
Az első magyar receptgyűjtemény és gasztroportál új designt kapott: a legújabb trendeknek megfelelő, és mégis egyedi, praktikus, és funkcióiban is az egyszerű és letisztult vonalat erősítő weboldalt terveztünk.
2016 a foci Eb éve a WestEndben: mint minden évben, idén is a szurkolói terasszal várja vásárlóit Budapest egyik legnagyobb plázája.  Ennek apropóján idén egy kvízjátékkal is készültünk.
A 100%-ban magyar tulajdonú Global-Union Kft. részére egy felhasználóbarát, tartalmilag és navigációt tekitve is könnyen kezelhető weboldalt készítettünk, az elképzeléseiket, és a praktikusságot szem előtt tartva.
Tour De Grand Papa: A Cofidis, a Kyocera és a Nagypapa meséi összefogott, és egy kis bicikliseknek nélkülözhetetlen tudástár összeállításával alapozta meg a két kerék jövendőbeli szerelmeseinek hangulatát.
Dinamikus rántópad? Lejtős hajtűkanyar? Aquaplaning? Érdekel, hogyan viselkednél sofőrként szélsőséges körülmények között? A drivingcamp Hungary tanpályáján mindezt biztonságosan, képzett trénerrel próbálhatod ki.
A Magyar Telekom Akció Nekem adatbázisának építése volt a feladatunk. Egy év alatt több, mint 100.000 fővel növeltük az adatbázist,az ügyfél által meghatározott célcsoportok alapján.
2012-ben kezdtük el az együttműködést az ország egyik legnagyobb hobbi áruházával, A budapesti székhelyű Kreatív Hobby üzletei lassan már húsz éve látják el minőségi termékkel a kézművesség rajongóit.